dizainerski moderni kuhni calma interior studio 2

Дизайнерски кухни

Дизайнерските кухни са дръзки, с екстравагантна визия и с изключителен език на формата и оборудване.

Дизайнерските кухни са перфектната комбинация от естетика и висок клас функционалност. Фокусът не е само върху модерния вид и усещането за уникалност на изключителен дизайнерски език. Това позволява на нашите индивидуално оборудвани дизайнерски кухни да задоволят и най-взискателните изисквания. Нашите архитекти на кухни винаги измислят нещо ново! Можете да персонализирате Вашата дизайнерска кухня като организирайте консултация!

В Calma Interior Studio създаваме индивидуални кухни с екстравагантност и функционалност.

Calma Interior Studio ще Ви предложи дизайнерски кухни съчетани с екстравагантен външен вид и максимална функционалност със съвременна технология и висококачествени материали и съвършени детайли. Те се характеризират с прави изчистени форми, както и матови или гланцови вратички, които изглеждат модерни и семпли. Изразителни цветове като черно, бяло и сиво са доминиращи. Неръждаема стомана, стъкло, и камък са предпочитаните материали за работни плотове. Държим кухненските уреди също да отговарят на високите изисквания за да се интегрират в цялостната концепция.

3 стъпки към Вашата дизайнерската кухня

В Артес можете да създадете уюта на собствения си дом. В първата стъпка можете да използвате нашата форма за запитване . Във втората стъпка един от нашите опитни служители ще Ви съветва за избора на форма, цветове и повърхности . Тъй като дизайнерската кухня не зависи само от външния вид, консултантът ще Ви посети за да направи точни измервания, така че кухнята ви да може да посрещне напълно ергономичността и функционалността си на сто процента. С Вашия консултант можете да обсъдите всички подробности и да изясните въпроса дали има достатъчно място за кухненски остров или дали тази кухня е подходяща за разполагаемото пространство. Третата стъпка към Вашата индивидуално оборудвана кухня е доставката, монтажа и инсталирането. Пожелахте ли Вашата кухня ?
calma_interior

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обадете се сега!