moderni kuhni calma interior studio 6

Модерни кухни

Модерни кухни с ясен дизайн и функционално оборудване

Безкрайно бели, в модерни цветове или в тъмно зелено – модерните кухни се предлагат в широк многофункционален диапазон. Calma Interior ще ви предложи опростен дизайн, ако желаете модерна кухня в минималистичен стил, а търсите ли атрактивност във външния вид ние ще Ви предложим модерна кухня с фантастични цветови акценти. Ние ще допълним чудесни цветове, като теракота, крем или кафяво , който ще изпълнят Вашия дом с много домашен уют.

Артес Интериор ще твори Вашата мечтана кухня, така както художник рисува със страст платното си.

С нашите модерни кухни можете да дефинирате всеки детайл: от матови и висококачествени вратички, до материала за работния плот на готварски уреди и чекмеджета с механизъм на плавно прибиране. Ще се постараем да адаптираме кухненските шкафове, както и интериорния проект на кухнята според Вашите потребности и пространствените условия. Модерен кухненски дизайн – сливане на тенденции и класика Модерните кухни ви предлагат иновативни материали като камък и стъкло, а от друга – класика като орех, дъб или бук. Всеки дизайн отговаря на утвърдена основа и следователно се показва с яснен работен идеен проект. Ако вратичките на модерна кухня са проектирани в дърво, те имат права изчистена линия, то ще са допълнени с чисти материали като неръждаема стомана или дизайнерски витраж. Дори модерните уреди, които имат висока функционалност, както и чиста елегантност, подчертават модерния външен вид. Поради типичния намален дизайн на съвременните кухни Артес работи само с подбрани творци.  В допълнение, модерните кухни могат да се проектирани и в класически стил, като се използват стари цветови комбинации, например с кремави или кафяви тонове. Варианти, който допълват всеки стил и следователно са универсални в дизайна.

Присъединете се към интериорния дизайнер на Вашата кухнята!

Нашата оферта за модерна кухня включва разнообразие от варианти на модела. Освен това предлагаме широка гама от различни материали и комбинации, така че планирането на кухнята в Артес Интериор е много индивидуално. При реализацията на Вашите идеи, нашия консултант ще Ви подкрепя с опита и знанията си. Ако сте избрали една от нашите модерни кухни, можете да организирате дата за консултация. Това се извършва в дома Ви, така че експертът по планирането да може да вземе точни измервания и да ви покаже кои материали най-добре отговарят на дизайна на пода и стените на помещението. Освен това кухненските шкафове и плотове са ергономично проектирани. Независимо дали са ще са малки кухни , кухня с остров или Г-форма съвременните кухни могат да бъдат перфектно приспособени към Вашите желания.
calma_interior

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обадете се сега!