Въпроса, на който отговаряме с индивидуалния дизайн на жилищата е именно „Кой съм аз?“. Кухни София изработва мебелите си така, че да отразят не само желаните от клиента функции, а и неговото виждане за красота. Целта на „обзавеждане на дома“ по поръчка не е само да се вмести в нестандартни пространства, а да улесни живота на притежателите си и да ги накара да се усмихнат когато се приберат в пространството, което биха искали да нарекат свое.

Дизайна на помещенията се съобразява с цветове, материали и изработка на мебелите, които ще присъстват в него. Цветовите комбинации са безкрайни и може да се експериментира с тях. Идеен проект за обзавеждане се създава на база на най-добро разположение на мебелите, материали и желания на клиента.

Имайки в предвид това ние изготвяме проект или визуализация на апартамента, къщата или стаята, която желаете да обзаведете.  Независимо дали ще е обзавеждане на къща, обзавеждане на апартамент, на лятната ви вила, обзавеждане на детска стая, обзавеждане на дневна, за спалня или хол, ще дадем всичко от себе си, за да ги направим Вашите любими места.

Мебелите по проект са огледално изработени на вашето виждане на дома. Много често при обзавебждането на апартаменти при нови жилища има вградени мебели в ниша, което позволява тя да бъде използвана максимално и да има повече пространство. Цялостното обзавеждане може да бъде в много стилове, като единствено въображението ви ви ограничава. Интериорни проекти с окачени тавани с осветление биват добре допълнени от огледални стени.

Обзавеждането на детска стая се определя от възрастта на детето, както и от нуждите му, като разпространени мебели по поръчка за нея са: бюро по проект, гардероб по проект, както и различни видове етажерки по проект. Относно всекидневната там разнообразието от изделия е огромно. Истинските дизайнерски мебели са като бижу, особено ако дизайна е изцяло ваш. Най-често поръчваните мебели за всекидневна са секция по поръчка, шкаф за телевизор по проект и холна маса по проект.

Антре в ниша е често срещано в интериора, като задължителна негова част е огледало със закачалки. Мебелите по поръчка са модерни, нови и направени, за да усвояват пространство. Ние в екипа на Кухни София се стремим именно към това – вашите мебели да оправдаят вашите очаквания и да изразят лично вашето виждане!

Обадете се сега!