xmas23 1

Във вечната борба между стиловете, категория „Модерна кухня“ заема едно от челните места в класацията.

Кухня от МДФ или кухня от масив, или кухня с технически камък– вие решавате материалите и дизайна за новото си „бижу“.

Ние предлагаме решения за малки пространства като например кухня на терасата, в коридора или в ниша. За нас е важно да получите своята мечтана кухня и затова ще се вместим в пространството, с което разполагате, с желанията ви за цветове и материали, както и с проекта, които ще пасне на нуждите ви.

Всеки дом заслужава своята модерна визия, като тя се постига с разнообразни съчетания от цветове и материали, подбрани за вас. Обзавеждането по поръчка ви дава възможност сами да правите избора си за материали и цветове, което е голям плюс.

Клиентите, които търсят модерна, изчистена картина предпочитат гланцови врати за кухня. Независимо дали че бъдат ламиниран МДФ гланц или боядисан МДФ гланц те стоят добре във всички композиции.

Гладките повърхности създават Поради ограничените пространства при новото строителство на сгради, се налагат различни реформи и усвояване на балкони, което води до чудесни, компактни кухни, именно там.

Модерната кухня на тераса става един неизменим аксесоар при интериора в малки жилищни пространства, като там често се използва технически камък за плот и гръб.

Друг материал, който може да се използва за кухнята е стъклото – едноцветно стъкло – лакобел или с картинка – принт стъкло.

Те създават настроение и кухнята ви изглежда луксозно и модерно. Готвенето става по-лесно, когато имаш кухня мечта, съобразена изцяло с теб.

Изискванията за уреди и техническите характеристики са основни при избора им, както и бюджета, в които трябва да се вместим. Цената за кухня се определя от сложността на изпълнение, материалите и големината й. Кухненските шкафове се проектират спрямо разположението и целта си. Добре е да има чекмеджета за прибори с разделител, както и големи пространства за съхранение на съдовете. В апартаменти с малка площ кухня на балкон е идеалното решение, защото се спестява място и побира в себе си всички необходими уреди. В някои от кухните по поръчка се използват цветни акценти, за да подчертаят линията, желана от клиента.

Всяка домакиня желае да притежава кухня, за която да й завидят, а именно това е модерната кухня с главно „М“.

Подарете си една чудесна модерна композиция, която да носи радост и да улесни кулинарните ви приключения!

Обадете се сега!