За да Ви предоставим коректна оферта за обществен интериорен проект, от ключово значение е да сте посочили предназначението на обекта, особеностите на архитектурата на помещенията, квадратурата, както и да сте приложили актуални скици или снимки на обекта. В запитването посочете Ваши координати, за да се свържем лесно с Вас, в случай че в хода на нашата работа възникнат въпроси. Наш колега ще дойде на място да заснеме обекта с точните размери само ако приемете офертата.
Click or drag a file to this area to upload.
При изпращането на запитване през нашия сайт трябва да посочите квадратурата на Вашето жилище. Моля, имайте предвид, че след като обработим запитването, ще Ви изпратим оферта с цена за квадратен метър. Ако тази цена Ви удовлетворява, ще изпратим екип, който да измери точната квадратура на светлата част на жилището (без стени, тераса, килер и т.н.). Сумата, която ще заплатите след сключване на договора, ще бъде калкулирана единствено върху измерената от екипа ни площ. Минималната площ за проектиране е 35м² за София и Варна и 50м² за останлата част от страната.
Снимките от обекта ни дават ясна представа за етапа, на който се намира, както и възможност да преценим неговите особености. Можете да изберете и добавите множество снимки. Скицата ни трябва, за да може да добием по-точна представа за архитектурата на обекта. ИЗПРАЩАНЕТО НА СКИЦА И/ИЛИ СНИМКИ ОТ ОБЕКТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Click or drag a file to this area to upload.
Дали обектът е на груб строеж и има ли възможност да направим всички инсталации така, както ги искаме. Дали е на шпакловка и замазка, или е апартамент, в който се живее и има много неща, които се запазват – например настилки, врати, част от мебелите.
Ние даваме на клиентите си свободата да работят както с нас за строително-ремонтните дейности, така и със собствени майстори.
Ние даваме на клиентите си свободата да избират своето озбавеждане
За да придобием представа какво ще се търси като визия, за нас е важно да знаем дали сте се насочили към класически/барокови мебели или към по-модерни и изчистени линии.
Ако не искате никакви промени, това означава, че ще се съобразите напълно със съществуващите инсталации и те ще определят разположението на мебелите. В случай че искате да промените разпределението на мебелите или искате окачени тавани например, ще се наложи да се направят промени и по инсталациите
За да се свържем с Вас, ако имаме допълнителни въпроси, както и за да можем да Ви върнем отговор на изпратеното запитване. Всички полета в информацията за контакт са задължителни за успешното изпращане на запитването.
Обадете се сега!