xmas23 1

Ретро кухня – уютна, стилна, приветлива и изпълнена с топлина. Нима някога може да излезе от мода? Винтидж кухните от масив напоследък са заместени от кухни от МДФ, заради голямото разнообразие от релефи и декори, които постигат един приказен ретро вид.

За плота ви бихме предложили технически камък, не само за да сте сигурни че ще се наслаждавате дълго на новата си придобивка, а и за да накараме ретро кухнята ви да заблести.

Разнообразието от витрини също допринася за завършената визия на ретро кухните, като за финалните щрихи сме подготвили осветлението, което да подхожда на вашето лично кътче.

При ретро кухните предпочитаните материали за врати са масив или фрезован МДФ, за да се създаде усещането за състарени детайли.

Относно плота – техническият камък води класацията, а след него, като по бюджетен вариант идва термоплот.

При всички материали изискванията са да бъдат най-вече трайни и експлатационно устройчиви, да изглеждат добре и да пресъздават желаният стил от клиента.

Обзавеждането на кухня по поръчка е едно истинско приключение и резултата винаги е страхотен. Осветлението при ретро кухните е с LED лента или с вградени лунички, като при повечето завършека горе е именно таван с луни.

Използват се различни начини на вграждане за осветление, като дъното на горен ред шкафове е най-разпространения вариант.

Стиловете, които се използват за кухните в класически вид с много, като най-предпочитан е Барок.

Уникална кухня се получава от няколко елемента: идея на клиент, проект, отговарящ на нуждите на семейството и визия, която да впечатлява.

Плот от технически камък би придал тежест на кухнята, като вида й стане по-луксозен. Друг аксесоар, който допринася за вида е ретро аспиратор. Специфичните детайли на Ретро кухните са богатите орнаменти, витрините и дръжките с порцеланови елементи.

Уредите за вграждане също се вписват добре с ретро сериите, които съществуват на пазара и допълват цялостната визия.

Всяка класическа кухня трябва да притежава своя чар и това се постига чрез кухня по индивидуален проект. При някои кухни за предпочитане е гръб от плочки, който създава доста завършена винтидж атмосфера.

  •  
Обадете се сега!